slide

Bedrijfsadministratie

Wij verzorgen voor bedrijven de complete administratie, denk hierbij aan invoeren van de debiteuren en crediteuren, maar ook kas-, bank- en giroboekingen. Per periode berekenen wij de verschuldigde omzetbelasting en eventueel ICL aangifte. Uiteraard kunnen wij voor u tussentijdse rapportages maken en behoren de jaarstukken en de fiscale aangifte inkomstenbelasting ook tot ons takenpakket. Ook loonadministratie is mogelijk bij ons.

Wij werken met Exact software, indien gewenst kan er tegen een meerprijs ook meegekeken worden in de administratie, dit kost ongeveer € 12,50 per maand extra.

Voor ingewikkelde, fiscale, vraagstukken hebben wij een samenwerkingsverband met een accountantskantoor. Notariële vraagstukken kunnen ook via ons uitbesteed worden tegen een gereduceerd tarief.

Al deze werkzaamheden worden uitgevoerd tegen de kosten van een administratiekantoor terwijl de kwaliteit te vergelijken is met een gerenommeerd accountantskantoor.

Een intake gesprek is uiteraard altijd vrijblijvend. Kunt u niet naar ons komen, geen probleem wij komen dan naar u toe. Wilt u een vrijblijvende offerte per mail?

Vrijblijvende een offerte voor uw bedrijfsadministratie?

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Vraag nu aan